नेपालका विश्वविद्यालय र सो सरहका निकाय

हालसम्म नेपालमा निम्नानुसार विश्वविद्यालय र सो सरहका निकाय अस्तित्वमा रहेका छन्:
त्रिभुवन विश्वविद्यालय, काठमाडौं
नेपाल संस्कृत विश्वविद्यालय, दाङ्ग
काठमाडौं विश्वविद्यालय, धुलिखेल
पूर्वाञ्चल विश्वविद्यालय, विराटनगर
पोखरा विश्वविद्यालय, पोखरा
विपीकोइराला स्वास्थ्यविज्ञान प्रतिष्ठान, धरान
चिकित्सा विज्ञान राष्ट्रिय प्रतिष्ठान, काठमाडौं
लुम्बिनी विश्वविद्यालय, लुम्बिनी
पाटन स्वास्थ्य् विज्ञान प्रतिष्ठान, पाटन
कृषि तथा वन विश्वविद्यालय
मध्यपश्चिम विश्वविद्यालय
सुदुरपश्चिम विश्वविद्यालय
राजर्षि जनक विश्वविद्यालय
Chakrapani Bhandari

Hi, I’m Chakra, from Lumbini (Born place of Lord Buddha) Nepal. I am a Section Officer at Nepal Govt. and a student of Microbiology, Social Science and Law. If you have any queries relevant to the topic, drop a comment below. facebook twitter instagram youtube external-link

Post a Comment

Any questions or comments? Drop below. Please keep in mind that it must be a meaningful conversation relevant to the topic.

Previous Post Next Post